Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

15 Aug

PLAZMA FILMSKI POZDRAV IZ SARAJEVA

Brend Plazma kompanijeBambi je na ovogodišnjem 23. Sarajevo Film Festivalu bio Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja,Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijatelji, kolege mediji i gosti festivala mogli su da uživaju u divnim Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuhara Nihad Mameledžija.

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film Festivala, gdesu gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

“Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi,drugu godinu za redom dio Sarajevo Film Festivala. Brend Plazmasa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umjetnosti i nastoji da podrži unaprijeđenje kulture i stvaralaštva u cijelom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo povjerenje naših potrošača“, istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Brojni gosti i posjetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamjenjive Plazme.

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 143