Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

07 Nov

Obama: Najbolje je tek pred nama

Američki predsjednik Barack Obama u pobjedničkom govoru u Chicagu najavio je da će raditi na prevladavanju podjela u Sjedinjenim Državama poručivši da najbolje za njegovu zemlju tek dolazi.

Večeras na ovim izborima, vi, američki narod, podsjetili ste nas da smo, iako je naš put bio težak, a naše putovanje dugo, ustali i izborili se ... i u našim srcima znamo da za Sjedinjene Države najbolje tek dolazi, rekao je Obama u polusatnom pobjedničkom obraćanju burno pozdravljen u izbornom stožeru u Chicagu.

Bez obzira na to jeste glasalii za mene ili ne - slušao sam vas i učio od vas, i zbog vas sam bolji predsjednik i vratit ću se u Bijelu kuću odlučniji i nadahnutiji nego ikad za posao koji leži pred nama.

Obama je najavio da će u sljedećim sedmicama i mjesecima raditi s vođama obiju stranaka na izazovima koji se mogu riješiti jedino zajedničkim snagama - smanjenju deficita, poreznoj reformi, imigracijskoj reformi i oslobađanju od ovisnosti o inozemnoj nafti.

Obama je u govoru čestitao svome protivniku na kampanji dodajući da se nada da će se uskoro sastati s Mittom Romneyjem kako bi vidio što mogu zajednički napraviti za američku budućnost.

Posebno je pozdravio svoju suprugu Michelle, poručivši da je voli više nego ikad.

hrt.hr

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 169