Novi Radio Bihac

radio-play1  wmp  winamp  quick  realp

Nalazite se:Zanimljivosti»Vjenčanje u 'Meku', ceh 150 funti
29 Jul

Vjenčanje u 'Meku', ceh 150 funti

Dvoje Engleza odlučilo da napravi svadbu u restoranu brze ishrane, jer tamo stalno idu. Na svadbi 33 gosta, račun oko 170 evra.

 Stiven Ašer (28) i Emili Maršal (21) iz Bristola zagriženi su ljubitelji restorana brze ishrane "Mekdonaldsa". Otkako su počeli da se zabavljaju, "Mekdonalds" je bio njihovo obavezno mjesto gdje su svraćali na "romantične izlaske".

Zato su odlučili i da u jednom od njih naprave svadbu!

Pozvali su 33 gosta, a račun je bio oko 170 evra.

Mlada i mladoženja su se za ovu, specijalnu priliku odlučili za piletinu. Ona je naručila pileći obrok sa koka kolom, a on je, uz piletinu, uzeo i milkšejk od jagode. Bogovski!

Uprava restorana ih je častila šampanjcem, ali nisu mogli da ga otvore u "Mekdonalsu", jer je tamo alkohol zabranjen, pa su morali da sačekaju da izađu iz objekta.

Stiven i Emili idu u "Mekdonalds" bar tri puta nedjeljno, a on ju je tamo i zaprosio. Naravno.

Kažu da im je ovo bio najljepši dan u životu, a o tome zašto su se odlučili za ovu neobičnu lokaciju za vjenčanje, Stiven kaže: "Pa, svi vole da idu u 'Mek'. Zar ne?".

Emili nije smetalo to što su ostali u "Mekdonaldsu" buljili u njih u čudu, a mnogi su je fotografisali.

"To mi, uopšte, nije smetalo. Pa, zar kao mlada i ne bi trebalo da budem u centru pažnje!?", kaže ona.

Prije dvije godine, "Medonalds" je u svojim restoranima u Hong Kongu uvrstio i ponudu za vjenčanja, odnosno omogućio je zainteresovanima da im organizuje svadbu uz svojim objektima.

Izvor: Mondo

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 162