Novi Radio Bihac

radio-play1  wmp  winamp  quick  realp

05 Apr

U novootvorenom Beko shopu posao dobilo pet radnika

Svečanim presjecanjem vrpce Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća zajedno sa Arelom Fatakolom, generalnim menadžerom i Jasminom Trumić, voditeljicom marketing službe, svečano je otvorio prvi Beko shop u gradu Bihaću. 

U 27 Beko shopu na području BiH posao je dobilo pet osoba, a otvarajući moderni shop na površini od 226 m2 a koji se nalazi u sklopu Čavkunović Bau centra, gradonačelnik Galijašević, zahvalio je kompaniji Beko i firmi Omega d.o.o. koja je zastupnik brenda Beko, na odabiru Bihaća za moderan shop sa vrhunskom opremom prestižne marke Beko.

“Hvala kompaniji Beko i firimi Omega d.o.o koja je zastupnik što su i građanima Bihaća omogućili da na jednom mjestu u modernom salonu imaju priliku kupiti sve proizvode marke Beko. Radost je još veća kada uzmete u obzir činjenicu da je posao dobilo pet radnika i kada znate da će i firma Čavkunoviće Bau kroz svoj asortiman kuhinja prodavati ugradbene proizvode firme Beko i na taj način povećati kvalitet i prodaju “ - kazao je gradonačelnik Galijašević.

Kako je istakla Jasmina Trumić, voditelj marketing službe, nakon današnjeg otovrenja za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni, a u prvih 10 dana za sve kupce je obezvijeđen popust od 5 posto na kompletan asortiman uz dodatni popust od 5 posto za gotovinsko plaćanje. Povodom otvorenja novog Beko shopa ova kompanija uručila je donaciju Udruženju djece sa posebnim potrebama Radost druženja iz Bihaća.

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 159