19Septembar2019

left

Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

04 Aug

“DoživiTeslu” i na mobilnom telefonu

Direct Media, najveća marketinško-komunikacijska agencija u regionu, donirala je izložbu “DoživiTeslu”, Muzeju Nikole Tesle u godini proslave 15 godina uspješnog poslovanja kompanije, a zatim kreirala aplikaciju za mobilne i uređaje koji podržavaju tehnologiju virtuelne realnosti.

“Kreiranje mmobilne aplikacije, kao nadogradnji izložbe, željeli smo da približimo jedinstveno iskustvo interakcije sa velikim naučnikom svim njegovim poštovaocima iz cijelog regiona i ostatka svijeta koji nisu u prilici da posjete Muzej Nikole Tesle”, poručuju iz Direct Media sistema.

Saradnjom sa Digital Mind, čiji je tim kreirao izložbu, Direct Media jenapravila iskorak u korištenju tehnologije u muzeologiji. Kako izgleda stajati pored Tesle u njegovoj hidrocentrali na Nijagarinim vodopadima, asistirati mu u Colorado Springs-u ili na platform tornjana Long Island-u, kakva je bila Teslina soba u čuvenom hotelu “New Yorker”, a kakva njegova vizija budućnosti?  Ovi prizori su dio izložbe u virtuelnoj realnosti “Doživi Teslu”koja je u junu prikazana I na najvećem sajmu energije Expo 2017 u Astani, glavnom gradu Kazahstana.

Mobilna aplikacija na engleskom jeziku “Nikola Tesla Experience” se može skinuti preko Google Play ili Apple App Store, a više informacija o izložbi se nalazi na sajtu www.nikolateslaexperience.com i www.doziviteslu.com

Direct Media posluje u osam zemalja regiona: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni I Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj i ima 15 godina uspješnog poslovanja u oblasti medija, oglašavanja i komunikacija.

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 162