Novi Radio Bihac

radio-play1  wmp  winamp  quick  realp

18 Aug

Sead Zele Lipovača uskoro otac: Kćerkica je na putu

Zele Lipovača, legendarni gitarist, koji je već dugo godina jedan od najcjenjenijih instrumentalista i autora u Regiji, uskoro će postati otac u 62. godini života, piše Azramag.ba. – Da, kćerkica je na putu – rekao je Zele ekskluzivno za “Azru”, dodavši kako ne voli da se o njegovom privatnom životu mnogo piše.

Ovakav stav svakako ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da je jedan od osnivača grupe „Divlje jagode” tokom cijele karijere svoju privatnost držao daleko od očiju javnosti. – Ja ne želim o tome pričati niti sam ikada bio taj tip. Ne želim dijete uopšte u to uvlačiti niti će biti slika djeteta po novinama.

To je moj privatni život i mislim da nema nikakve potrebe. Ja nisam ta estrada i nemam veze s ovom balkanskom estradom, nisam taj tip. Ovo sam što jesam – svirač i kome paše da me pita o gitarama i rock&rollu, to je to – objasnio je on tokom telefonskog razgovora, dodajući da nikada javnost nije bila upućena u njegov privatni život. A upravo to objašnjava i činjenicu da nam ovaj legendarni muzičar nije otkrio ime žene s kojom će dobiti kćerku, a u intervjuu koji je za naš magazin dao u februaru, kada je u Sarajevu predstavljao svoj drugi solo album „Internal Waves of Love”, objasnio nam je kakve žene poštuje.

– Prije svega, mora biti ženstvena, a zatim da je to osoba koja razmišlja i ima slične navike i poglede na svijet kao i ja. Ne vjerujem u teoriju da se suprotnosti privlače, nego vjerujem da je uspješna veza spoj onih koji uživaju u istim stvarima – rekao je Zele..
Pročitajte više na: http://showbiz.avaz.ba/muzika/292534/magazin-azra-sead-zele-lipovaca-uskoro-otac-kcerkica-je-na-putu

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 213