Novi Radio Bihac

radio-play1  wmp  winamp  quick  realp

25 Okt

Igrači Želje kasnili na trening: Šta je dogovoreno na sastanku s direktorom?

Nogometaši Željezničara pojavili su se danas na treningu i upravo treniraju na stadionu Grbavica. Trening je počeo sa 25 minuta zakašnjenja, jer su imali sastanak s direktorom kluba Mirsadom Šiljkom, saznaje portal Radiosarajevo.ba

"Na sastanku su im predočeni stavovi s kojim se klub sinoć oglasio saopćenjem, a to je - da nema ucjenjivanja kluba", kaže izvor iz FK Željezničar blizak našem portalu. Podsjetimo, FK Željezničar se sinoć oglasio saopćenjem u kojem je navedeno da ne prihvata nikakvu vrstu uslovljavanja.

"Igrači koji trenutno nose dres FK Željezničar moraju nastaviti sa izvršavanjem svojih redovnih obaveza, a u skladu sa rezultatima i pokazanim na terenu bit će adekvatno i plaćeni", navodeno je u saopćenju za javnost koje su sinoć uputili iz ovog kluba.

"Zbog nezalaganja, loše igre i rezultata protiv Krupe, Mladosti, Slobode i GOŠK-a te u duelu Kupa BiH protiv Širokog Brijega finansijski su kažnjeni za septembar u skladu s internim aktima Kluba, navedeno je u saopćenju Plavih, koje nosi naslov "Interes Kluba je iznad svakog pojedinca".

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 148