Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

Nalazite se:Zanimljivosti»Djevojka momku poslala 159.000 poruka jer je odbio izaći sa njom drugi put
08 Jan

Djevojka momku poslala 159.000 poruka jer je odbio izaći sa njom drugi put

Deset mjeseci nakon što su izašli, Jacqueline je muškarcu nastavila slati poruke svaki dan. U tom vremenskom periodu je napisala 159.000 poruka, od kojih je dosta bilo jako uznemirujuće.

Muškarac je policiju prvi put zovnuo onda kada je ona parkirala auto ispred njegove kuće te je odbijala otići kući. Ista situacija se ponovila nekoliko mjeseci kasnije, kada ju je policija morala odvesti od njegove kuće. Naposlijetku, uhapšena je nakon što je pronađena kako se kupa u njegovoj kadi. 

Jacqueline je zadržana u policiji jer je na njenom suvozačkom sjedalu pronađen veliki mesarski nož. 

"Mislim da sam ja u svojoj glavi zamislila cijeli scenarij u kojem ja živim u njegovoj kući, te sam se jednostavno htjela pridržavati uloge", rekla je policajcima. Policija je nedugo zatim u saopćenju navela kako Jacqueline pokazuje znakove mentalne nestabilnosti.

Prema izjavama muškarca, ona bi mu dnevno slala 500 poruka, od kojih su neke zvučale ovako: "Napravila bih suši od tvojih bubrega i jela bih ga sa štapićima koje bih napravila od tvojih kostiju", "O, šta bi sve radila sa tvojom krvlju. Kupala bih se u njoj", "Nemoj da ti padne na pamet da me ostaviš. Ubila bih te"

Jacqueline je kasnije policiji rekla kako ju je nešto obuzelo te kako mu ona nikad ne bi naudila. 

"Uredu je ako me on ne voli. Neko drugi bi ga trebao voljeti. On ima toliko ljubavi koju treba da podijeli. Presladak je. Ne mogu da vjerujem da sam ga prepala", rekla je policiji.
klix.ba

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 173