U posljednja 24 sata u Srbiji zabilježeno 379 pozitivnih na koronavirus

Zvijezda Beverly Hillsa nakon Megan Fox ljubi devet godina mlađu manekenku


Nakon što se razveo od bivše supruge Megan Fox, glumac Brian Austin Green priznao je kako ljubi devet godina mlađu manekenku Tinu Louise, pišu strani mediji.Zvijezda Beverly Hillsa posljednjih sedmica uživa u društvu australske manekenke i to je priznao je vezu s njom nakon brojnih špekulacija u medijima, piše Daily Mail.


Njih dvoje bili su na večeri u jednom restoranu, gdje su se držali za ruke. Austin nije skrivao kako se teško nosi s razvodom od Megan, a sreću je sada pronašao s manekenkom.

Atraktivnu manekenku na Instagramu prati 2,4 miliona ljudi te je jedna od najuspješnijih manekenki. Inače je i šefica restorana u Los Angelesu, gdje se preselila iz rodne Australije kako bi radila na svojoj karijeri.

Brian i Megan razveli su se nakon deset godina braka. Fox se ubrzo našla u romansi s reperom Machine Gun Kellyjem, što je Greena jako pogodilo. Ranije su zaključili kako će i dalje kao porodica zajedno slaviti praznike, a Brian je Megan opisao kao svoju najbolju prijateljicu u posljednjih petnaest godina.

klix.ba

Povezani članci