Za nesmetan ulazak u Austriju građanima BiH možda neće biti dovoljan ni negativan test

Ni Brad Pitt, ni George Clooney: Nauka tvrdi da je ovo najljepši muškarac na svijetu


Za traženje najljepšeg čovjeka korištena je potpuno nova tehnika. Naime, kako bi pronašao najzgodnijeg muškarca na svijetu slavni plastični hirurg dr. Julian De Silva okrenuo se nauci.

Upotrijebio je novu tehniku ​​mapiranja koja upoređuje crte lica s kozmetičkim standardom Grka. Naime, računale su se proporcije dijelova njegovog lica tj. omjer njegovih usana, brade, očiju i drugih karakteristika.

Prema drevnim grčkim standardima, Robert Pattinson je najljepši čovjek na svijetu.

Nakon sumiranja rezultata, zaključeno je da Robert Pattinson ima najsavršenije detalje na licu. Poklapao se sa idejom "savršenog čovjeka“ koji su Grci postavili i to sa postotkom od zadivljujućih 92,15. Idealne su mu bile oči, nos i brada.
Nakon Pattinsona našli su se Henry Cavil koji je postigao rezultat od 91,64 posto, na trećem mjestu je Bradley Cooper, a na četvrtom Brad Pitt. Peto mjesto zauzeo je George Clooney.

U top deset ušli su Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba, Kanye West i Ryan Gosling. Ono što je iznenađujuće jeste da Jason Momoa nije uspio ući u top deset najljepših muškaraca na svijetu.

klix.ba

Povezani članci