Najmanje 20 povrijeđenih u Beogradu, protesti najavljeni i za večeras

Almas Smajlović objavio spot za pjesmu "Bol"

DUGOOČEKIVANI ALBUM


Sarajevski pjevač, bas gitarista, kompozitor i aranžer Almas Smajlović predstavio je publici spot za pjemu "Bol". Ranije ove godine najavio je i svoj prvi solistički album., a pjesma "Bol" je peti singl koji je predstavljen publici.

Nova pjesma je eksplozija emocija, a u spot je Almas inkorporirao atmosferu i emociju te dočarao publici svoje djelo na kojem je vrijedno radio.

Tekst za pjesmu napisao je Bakir Hadžimuratović, muziku Amlas Smajlović, a aranžman su udruženim snagama napisali Đani Pervan i Almas Smajlović.

U ranijem intervjuu za Klix.ba Almas je kazao da već duže vrijeme radi na albumu, no da nigdje ne žuri jer svojoj publici želi pokloniti album s kvalitetnim pjesmama.

"Iskreno, jedan od razloga što se sve ovo odužilo jeste što želim da provodim što više vremena s porodicom, a i sin i kćerka su još uvijek mali pa traže i puno pažnje, brige i druženja. Drugi razlog je to što svaku pjesmu radim kao singl, odnosno posvećujem se svim pjesmama s istom pažnjom, ljubavlju i strašću pa je to samim tim i duži proces, a i radim u više studija pa je i to jedan od razloga što već dugo snimam album. Većinu toga sam već završio i sve pjesme su vrlo emotivne za mene i puno mi znače, veoma sam sretan i zadovoljan time što sam do sada napravio. Nadam se da će do kraja godine i zvanično izaći album", kazao je Smajlović.

Ove godine on će se publici u Vodicama na CMC festivalu predstaviti upravo sa pjesmom "Bol" .

klix.ba


Povezani članci