Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

29 Aug

Kim Kardashian pozirala kao Jackie O i razbjesnila javnost

Kim Kardashian opet je "srušila" internet.

Iako ovoga puta nije bila gola, problem je bio upravo u njenoj odjeći, odnosno kostimu. Reality zvijezda pozirala je odjevena kao Jackie O za naslovnicu rujanskog izdanja časopisa Interview koji ju je nazvao "novom prvom damom Amerike". Ovo je i prva zajednička naslovnica Kim i njene kćeri North West, no 4-godišnjakinja ipak je pala u drugi plan. 

 Iako se Kardashianka na Instagramu zahvalila fotografu i časopisu na pruženoj prilici da utjelovi legendarnu Prvu damu kojoj se "divi i poštuje", mnogi na društvenim mrežama tu su odluku žestoko osudili. 

 

Javnosti se nikako nije svidjela usporedba Kardashianke s Jackie Kennedy, bivšom Prvom damom SAD-a, čiji je život obilježila tragična smrt supruga, predsjednika J.F. Kennedyja koji joj je doslovno umro na rukama.

U komentarima na društvenim mrežama pobješnjeli korisnici osudili su časopis zbog loše odluke, a Kim zbog još jednog pokušaja skretanja pažnje na sebe.

Osim usporedbe s legendarnom Prvom damom, javnost je razbjesnilo i to što su na naslovnoj, ali i na fotografijama unutar časopisa, Kim potamnili kožu kako bi bila ista kao i kćeri North. 

Kim je i nedavno našla na slične osude zbog promotivnih fotografija za svoju beauty liniju, na kojima također ima puno tamniju kožu, a iako je rekla da će ubuduće paziti na takve stvari, nakon malo vremena dogodila joj se ista pogreška.

Index.hr

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 123