Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

Nalazite se:Sport»Tučnjava Ibake i Chrissa u Clevelandu: Sijevale šake, sudija isključio ratoborni dvojac
12 Mar

Tučnjava Ibake i Chrissa u Clevelandu: Sijevale šake, sudija isključio ratoborni dvojac

Naime, španski reprezentativac je nakon duela s Marqueseom Chrissom završio na parketu, a potom je krenuo i fizički da se obračuna s igračem Cavsa.

Došlo je do guranja, a na usporenom snimku se vidi da je Chriss šakom zakačio Ibaku po glavi te da mu krilni košarkaš Toronta nije uspio vratiti istom mjerom.
Sudije su naravno ratoborne igrače poslali u svlačionicu, a sasvim sigurno je da Chrissa i Ibaku očekuju suspenzija i novčane kazne.

Podsjetimo, košarkaš Raptorsa se treći put ove sezone fizički obračunavao s protivnicima i zbog ponovljenog prekršaja vjerovatno će odmarati od tri do pet utakmica. Cijena za svaki propušteni meč bi bila 149.000 dolara.
Inače, najbolji igrač utakmice bio je Collin Sexton s 28 postignutih poena i pet asistencija, a podršku je imao u Cediju Osmanu koji je imao 19 poena te po sedam skokova i asistencija. Kod poražene ekipe najbolji je bio Kawhi Leonard koji je imao 25 poena i devet skokova.

Raptorsi su drugi na Istočnoj konferenciji sa 48 pobjeda i 20 poraza, dok su Cavaliersi tek na 14. mjestu s omjerom 17-50.
klix.ba

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 195