Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

Nalazite se:Zanimljivosti»Našao oca nakon 35 godina
18 Apr

Našao oca nakon 35 godina

Steve Carter je oduvijek imao pitanja o svom djetinjstvu, zašto je njegov rodni list nastao tek godinu nakon njegovog rođenja i ko su njegovi biološki roditelji?

Ipak ovaj 35-godišnjak je bio šokiran nakon što su rezultati jednostavne internetske pretrage otkrili da je bio kidnapovan kao beba. Carter je na internetu našao članak o Carlini White, ženi iz Atlante koja je otkrila da je kidnapovana kao beba, nakon toga Carter je odlučio da otkrije da li se isto desilo i njemu.

Bio je iznenađen kada je na stranici missingkids.com našao simulaciju kako bi beba Mark Panama Barnes izgledala danas – shvatio je da je on ta beba.

„Trnci su prošli tijelom, nisam mogao vjerovati da sam ja ta beba“, rekao je Carter.

Otkrio je da je rođen u gradu Hau'ula na Havajima, ali je u dobi od šest mjeseci nestao sa svojom majkom koja je znala i prije toga nestati na nekoliko dana. Nakon što se nisu vraćali tri sedmice njegov otac Mark Barnes prijavio je nestanak policiji.

„Narednu godinu sam se vozio otokom kao lud u pokušaju da ih nađem“, rekao je Barnes.

Carter je otkrio da ga je majka odvela u kuću stranaca a nakon čega je policiji slagala za njegovo ime i datum rođenja. Odvedena je u psihijatrijsku bolnicu iz koje je pobjegla nekoliko dana kasnije, od tada niko o njoj nije čuo ništa.Cartera je država poslala u dom samo 50 kilometara od mjesta u kojem je ranije živio, tri godine kasnije usvojili su ga Steve i Pat Carter.   

I DNK analiza je potvrdila da je on zapravo nestala beba, a u februaru se prvi put sreo sa svojom starijom polusestrom koja je čitav život mislila da je njen brat mrtav.

Također, Carter je vidio i svog oca koji nije mogao vjerovati da mu se izgubljeni sin vratio nakon toliko godina.

„Lijepo je znati odakle dolazite“, rekao je Carter koji se sada želi zbližiti sa svojim ocem i sestrom.

(dailymail/federalna.ba)


Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 128