Hrvatska: Izolacija ubuduće 10 dana umjesto 14

Damir Mašić: “Striptiz Duše”


Damir Mašić, bihaćki pisac i pjesnik koji se nalazi na usponu svoje karijere, uskoro priprema novu knjigu pod nazivom “Striptiz Duše”. Iza sebe ima tri knjige: “Soldat ljubavi” “Tajna Istinske Ljubavi” i “Vodič do Sreće”.

Striptiz duše je Esej koji će biti nešto drugačija knjiga, mnogo bolja ili da se izrazim tako “zrelija” knjiga, sa mnogo više sadržaja. Pojedini kritičari koji su imali priliku pročitati ovu knjigu, dali su odlične ocjene. Imao sam čast da je pročitaju poznati pisci i publiciste koji su je ocjenili. Striptiz Duše je ustvari zaista izbacivanje svega što se nalazi u meni na papir kroz konvertor boli koji pretvara duševnu bol svakodnevnice u inspiritivne riječi.

Ideja za naslov i samu knjigu nastala je 2014 godine, a počeo sam da je pišem 2018 godine, dakle dvije godine truda i rada da bi se dobila jedna ovakva knjiga.
Trenutno radim na pronalasku sponzora, nadam se da će Grad Bihać i opština Bosanski Petrovac, kao i privatne firme izaći u susret da se ova knjiga završi. Nakon dvije godine pauze, četvrta knjiga bi trebala izaći do augusta ove godine. Recezenti će uskoro biti uposleni i krećemo realizacijom najvećeg dosad ličnog projekta. Okupio sam tim ljudi koji će raditi na ovoj knjizi, koju će svako ko voli čitati imati priliku da je pročita. Rekao je za naš portal Damir Mašić.

Preporučujem svima koji žele više saznati o meni, o mom radu i pozivanju u dobro da se priključe mojoj stranici “Damir Mašić” na facebooku ili instegramu.

biscani.net

Povezani članci