Hrvatska: Izolacija ubuduće 10 dana umjesto 14

Omčo preuzeo volan kod Jurja Šebalja! *Brate, nije ti ovo Golf 2*


Jedan od najpoznatijih youtubera u regiji Omčo bio je prvi gost nove sezone serijala ‘Zvijezde vrište’ koji izlazi na YouTube kanalu 24sata.

Youtubera Omera Nadarevića, poznatijeg kao Omčo, na YouTube prati više od milijun ljudi, a sve je ‘zarazio’ svojim urnebesnim skečevima, a sada se našao u novoj i nezaboravnoj avanturi.

– Samo ti brate polako, ja se bojim – priznao je Omčo na početku vožnje pa dodao:

– Ako budeš brzo vozio, ova emisija se neće zvati ‘Zvijezde vrište’, nego ‘Omčo se ukakio’ – našalio se youtuber, ali Šebalj ga nije poslušao pa je ipak dodao malo gasa.

Omčo se ubrzo opustio pa je čak i zapjevao, a onda su uslijedili izazovi. Poznati youtuber učio je driftati, okretati se pod ručnom i voziti slalom, ali Šebalj nije bio zadovoljan svojim učenikom pa se ipak on vratio za volan.

– Iz sigurnosnih razloga sam ja za volanom – odlučan je bio Šebalj koji je Omči zadao novi zadatak, u kojem je bio na ‘domaćem terenu’.

Ponudio ga je ‘burekom od sira’ kojeg je Omčo spremno prihvatio, ali prije nego se ‘bacio’ na njega, objasnio je Šebalju da je burek samo od mesa, a ostalo su sirnice, zeljanice…

– Juraj, polako, brate! Ovaj će burek izaći iz mene, polako vozi! Ne bojim se ja za sebe, nego se bojim da mi burek ne bi ispao – derao se Omčo dok se borio s brzom vožnjom i pokušavao pojesti burek do kraja bez da mu ispadne, što je na kraju i uspio.

Iako je u početku bio uplašen i priznao da se boji, na kraju vožnje je Omčo ipak promijenio mišljenje.

– Ponovio bih ovo opet, ali s njim, ja ne bih vozio – zaključio je Omčo i zahvalio Šebalju na nezaboravnoj vožnji.

biscani.net

Povezani članci